Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 05.06.2015 00:00

Akreditētas Vides aizsardzības virziena programmas

Akreditāciju ir izgājušas Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes Vides aizsardzības virziena bakalaura programma Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija un maģistra programma Ekotehnoloģijas.


Līdz šim abas programmas bija akreditētas uz diviem gadiem. Izejot kārtējo akreditāciju, programmas to ieguva jau uz sešiem gadiem, kas ir ilgākais posms, uz kādu studiju programmas tiek akreditētas. Tas ir ļoti labs novērtējums.


Liepājas Universitātes studiju prorektore, Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldības un inženierijas programmas direktore Māra Zeltiņa: „Abās studiju programmās ir vairāki virzieni, līdz ar to studējošais var izvēlēties vai nu inženiertehniski organizētu specialitāti vai arī ar pārvaldību un ekonomiku saistītu specialitāti. Ar vidi saistīti jautājumi valstī kļūst arvien svarīgāki, līdz ar to ir vajadzīgi arī attiecīgi sagatavoti speciālisti. Liepājas Universitāte nodrošina arī studiju pēctecību, jo pēc bakalaura grāda iegūšanas ir iespēja turpināt studijas maģistrantūrā.”


Liepājas Universitāte topošos studentus gaida, sākot no 1. jūlija, kad sākas uzņemšana augstskolā.