Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 04.06.2015 00:00

Varēs aplūkot Jauno mediju mākslas studentu darbu izstādi

No 11. līdz 18. jūnijam Jauniešu mājā, Kungu ielā 24, Liepājā, notiks Liepājas Universitātes bakalaura studiju programmas „Jauno mediju māksla” 1. kursa studentu studiju moduļa “Fotogrāfija” gala darbu izstāde „Relativitāte”. Izstādes atklāšana notiks 11. jūnijā plkst. 18:00.


Jauno mediju mākslas studente Linda Ungure atzinīgi novērtē mācību uzdevumu pašiem rīkot izstādi: „Tā ir lieliska iespēja visiem studentiem parādīt sevi plašākai publikai un tapt pamanītiem. Tā kā šī ir jau otrā pašu rīkotā izstāde, satraukums un neziņa vairs nav lieli sabiedrotie. Konkrēti šīs izstādes uzdevuma izpildei un savas idejas īstenošanai, man nācās nedaudz izkāpt no savas "komforta zonas", tāpēc būs ļoti interesanti to nodot publikas skatījumam. Ar nepacietību gaidu ieraudzīt arī savu biedru veikumu!”


Izstādē varēs apskatīt studentu semestra gala darbus fotogrāfijā. Darbi tapuši atšķirīgās tehnikās, taču tos visus vieno kopīga tēma – relativitāte. Kā katrs students izpratis un interpretējis šo jēdzienu, izstādes apmeklētājiem būs iespējams novērtēt pašiem.


Ikviens interesents izstādi aicināts aplūkot Jauniešu mājā no 11. līdz 18. jūnijam (katru darba dienu plkst. 14.00 – 20.00). Ieeja bez maksas.