Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga Sleže, 17.02.2023 16:15

Uzņemam Erasmus+ apmaiņas studentus no dažādām valstīm

Šajā studiju semestrī Erasmus+ apmaiņas programmas ietvaros Liepājas Universitātē  studijas uzsākuši 11 apmaiņas studenti no Francijas, Itālijas, Lietuvas un Turcijas.

Studenti no Išika Universitātes Turcijā, Datorzinātņu skolas “EPITA” Francijā studē LiepU bakalaura studiju programmā “Informācijas tehnoloģija”. Studenti no Padujas Universitātes Itālijā un Savojas Montblāna Universitātes Francijā turpina apgūt dažādas svešvalodas studiju programmā “Eiropas valodas un kultūras studijas”, savukārt studente no SMK Lietišķo zinātņu universitātes Lietuvā izvēlējusies jauno mediju un dizaina studiju priekšmetus. Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte uzņēmusi divas studentes no Kodžaeli Universitātes, kuras studē studiju programmā “Skolotājs”.

Starptautisko attiecību daļa informē, ka Erasmus apmaiņas studenti ir iejutušies LiepU un Liepājā un izdarījuši studiju kursu gala izvēli. Studente no Francijas saka, ka: “Viss ir lieliski, vienīgi gaidu siltāku laiku.”

Apmaiņas studentiem, studijas uzsākot, bija iespēja iepazīties ar Liepājas Universitāti un gida pavadībā iepazīt Liepāju, savukārt 17. februārī apmaiņas studenti devās izzinošā ekskursijā uz Karostu.