Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 17.02.2023 15:51

Liepājas Universitāte iepazīstina ar studiju piedāvājumu

Mācību gada laikā skolas mēdz aicināt pie sevis augstskolas, lai varētu iepazīties ar to studiju piedāvājumu. 17. februārī Liepājas Latviešu biedrības namā ar augstskolu piedāvājumu iepazinās Liepājas un Dienvidkurzemes novada vidusskolēni.

Liepājas Universitāte ne tikai sniedza informāciju par studiju programmām, bet ļāva arī iepazīties un pamēģināt dažādas lietas, ar ko nodarbojas universitātes studenti. Tiem, kam interesē eksaktās zinātnes, bija iespēja programmēt un “izkustināt” robotiņu, jauno mediju mākslas studenti ļāva vidusskolēniem ieskatīties šīs jaunās mākslas pasaulē un labprāt stāstīja, ko nozīmē būt par jauno mediju mākslinieku. Savu līdzsvara izjūtu un labās un kreisās smadzeņu puslodes koordinēto darbību pārbaudīt varēja līdzsvara iekārtā “Barboleta”. Šīs ir tikai dažas no interesantajām lietām, ar ko nodarbojas Liepājas Universitātes studenti.

Vidusskolēnu biežāk uzdotie jautājumi bija par studiju programmām Liepājas Universitātē, iestāšanās kārtību un studentu dzīves un sadzīves iespējām. Pasākumā par izglītības iespējām uzzināja vairāk nekā divi tūkstoši interesentu.

Aicinām arī savām acīm pārliecināties, kā rit dzīve Liepājā un universitātē. Martā ir plānotas tiešsaistes Atvērto durvju dienas, par ko vēstīsim atsevišķi, ir iespēja pieteikt ekskursiju, lai iepazītos ar Liepājas Universitāti klātienē. Ir vērts studiju laikā izbaudīt Liepājas piedāvātās iespējas!

Foto ŠEIT.