Jaunumi:

Atpakaļ
Līga Enģele, 13.12.2022 00:00

Līga Enģele aicina uz ievadsemināru pasākumā “Mākslu terapijas dienas”

Š.g. 15. decembrī, LiepU Mūzikas terapijas centrā (121.), plkst. 16.30 LiepU Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes lektore, Mg.sc.educ., Mg.sc.sal., sertificēta mākslas terapeite ar specializāciju mūzikā Līga Enģele aicina uz ievadsemināru “Mūzikas terapija individuāli un grupā”.

Uz pasākumu aicināts jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par mūzikas terapiju un praktiski iepazīt mūzikas terapijas metodes individuāli vai grupā. Pasākumu organizē Latvijas Mākslu terapijas asociāciju apvienība (LMTAA), kas apvieno Deju un kustību terapijas, Drāmas terapijas, Mūzikas terapijas un Vizuāli plastiskās mākslas terapijas profesionālās asociācijas. Mākslu terapiju dienu ietvaros norisināsies ap 20 pasākumiem, tai skaitā – atvērtās meistarklases, teorētiskās un praktiskās nodarbības un diskusijas.

Ņemot vērā notikumus pasaulē, šogad Mākslu terapijas dienu tēma ir “Mūsu robežas”. Pasākuma mērķis ir piedāvāt iespēju piedzīvot mākslas terapiju visdažādākajām klientu/pacientu grupām visā Latvijā, atklāt tās iespējas un nozīmi veselības aprūpē, diskutēt par mākslas terapijas labās prakses piemēriem un attīstības iespējām, informēt par mākslas terapiju citu nozaru speciālistus – ārstus, medmāsas, pedagogus, sociālos darbiniekus, psihologus u.c., lai vēl plašāk stiprinātu sadarbību un paplašinātu mākslas terapijas pieejamības robežas.

Pieteikšanās uz e-pasta adresi: liga.engele@gmail.com līdz 14.12.2022. Dalības maksa: bezmaksas, ziedojums MTC infrastruktūras atjaunošanai.