Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Bruže, 21.11.2022 15:47

Liepājas Universitāte pārstāvēta Vjetnamā

No 12. līdz 13. novembrim Liepājas Universitātes Starptautisko attiecību daļas vecākā referente Sintija Bruže pārstāvēja LiepU starptautiskajā “Begin Group” izglītības izstādē Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā un Hošiminā. Izstāžu mērķis bija popularizēt LiepU piedāvātās pilna laika studiju programmas angļu valodā un piesaistīt potenciālos studētgribētājus no Vjetnamas studijām Liepājas Universitātē.

Izstādē kopumā piedalījās 8 augstākās izglītības iestādes no Latvijas un vairāk kā divdesmit dažādas augstskolas no tādām valstīm kā Nīderlande, Somija, Japāna, Indonēzija, Malaizija, Filipīnas, Kanāda, Amerika un citām.

Sintija Bruže par novēroto izstādē atzīmē: “Šī bija LiepU pirmā izstāde Vjetnamā, līdz ar to arī pirmā pieredze, kas bija pozitīva. Iepriecinoši, ka abās izstādēs Vjetnamas studentiem bija interese par dažādām LiepU studiju programmām un uzdeva nopietnus jautājumus, lai gan lielāku interesi izrādīja tieši par informācijas tehnoloģiju programmām gan bakalaura, gan maģistra līmenī. Jāturpina iesāktais darbs un būsim priecīgi, ja LiepU nākotnē studēs daudz vairāk studentu no Vjetnamas.”

Šobrīd LiepU studē arī daži studenti no Vjetnamas informācijas tehnoloģiju studiju programmās.