Jaunumi:

Atpakaļ
Arturs Medveckis, 16.11.2022 09:38

LiepU zinātnieki prezentē pētījuma rezultātus konferencē Spānijā

Liepājas Universitātes asociētais profesors Arturs Medveckis un pedagoģijas zinātņu doktora grāda pretendente Ivita Pelnēna novembra sākumā piedalījās 15. starptautiskajā zinātniskajā konferencē ICERI 2022 Seviljā (Spānija)  (15th International Conference of Education, Research and Innovation in Seville (Spain), 2022.), prezentējot pētījuma rezultātus par pašvadītas mācīšanās prasmju pilnveidi pamatskolā.

 Arturs Medveckis stāsta: “Plaši pārstāvētajā zinātnes forumā, kurā piedalījās pārstāvji no vairāk kā 60 valstīm, būs iespēja iepazīties ar Liepājas Universitātes pētnieku un citu zinātnieku publikācijām konferences rakstu krājumā. Darba gaitā tika atrasti pētniecisko interešu saskares punkti ar citu valstu zinātniekiem, kā arī pavērās jauna perspektīva sadarbībai ar Latvijas augstskolu akadēmiskā personāla pārstāvjiem.

Vairāku dienu konference, tiekoties ar pasaules zinātniekiem, bija rosinoša, idejām pedagoģijas un starpdisciplināro pētījumu veiktspējas kāpināšanai un turpmākās sadarbības  attīstīšanai ar tiem pētniekiem, kuru pētniecības lauks un tematika ir aktuāla potenciālajiem sadarbības partneriem.”

Dalība konferencē un pētījuma prezentācija īstenota ar projekta “Pētniecības, inovāciju un starptautiskās sadarbības zinātnē veicināšana Liepājas Universitātē” Nr. 1.1.1.5/18/I/018  finansiālu atbalstu