Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 27.09.2022 10:15

Projektā “Beyond the Limits” notiek gan lekcijas, gan praktiskās nodarbības

No 26. septembra līdz 1. oktobrim Liepājas Universitātē notiek Intensīvās programmas aktivitātes starptautiskā projektā “Beyond the Limits: Developing Entrepreneurship via Creativity in Schools”. Projektā piedalās septiņu valstu – Latvijas, Spānijas, Portugāles, Itālijas, Turcijas, Rumānijas un Lielbritānijas studenti un mācībspēki.

Projekta atklāšanas pasākumā klātesošos sveica Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekāne Linda Pavītola. Liepājas Universitātes rektore Dace Markus vēlēja gan veiksmīgas diskusijas, gan Liepājas pilsētas iepazīšanu. Projekta vadītājs Osmans Titreks (Turcija) teica paldies par viesmīlību un atzinās, ka Liepājas Universitātē viesojas jau trešo reizi.

Projekta aktivitātes notiek divu nedēļu garumā – pirmajā nedēļā attālināti, bet šonedēļ klātienē. Tā dalībnieki lekcijās un praktiskās nodarbībās mācās uzņēmējspēju un radošumu. Tā kā projektā tiekas vairāku valstu studenti, tiek prezentētas arī valstis un to kultūra.

Pagājušajā gadā projekts notika Sakarijas Universitātē Turcijā.

Liepājas Universitāti pārstāv studentes  Elizabete Gulbe, Elizabete Kļava, Baiba Majore, Anna Elizabete Ķēniņa un Anna Valdmane,kā arī mācībspēki profesore Linda Pavītola, profesore Ilze Miķelsone un  asociētā profesore Jana Grava.

Foto ŠEIT.