Jaunumi:

Atpakaļ
Irita Kalēja, 05.09.2022 12:15

Īpašs piedāvājums studentiem “Pegaza pagalmā”

Kopš vasaras Liepājas Universitātes Kuršu ielas ēkas pagalmā skan SIA “Liepaja Music” rīkotie mūzikas vakari. Studiju gada pirmajā sestdienā, 10. septembrī, īpašs piedāvājums būs studentiem!

Deju mūzikas vakars ar grupu "Noslēpums", "Vanckars", Jāni Lemeži un dīdžejiem - Valdi Skareviču, Enkur, Kedu, Orthodox un Existencial. 

Grupa "Noslēpums" ir kantrī mūzikas ansamblis no Liepājas, kas Pegaza pagalma deju placī ieskandinās līnijdejas, ieaicinot gan to lietpratējus, gan tos, kas spers tikai pirmos soļos.

Jānis Lemežis - dziedātājs, komponists, multiinstrumentālists, kurš savu mūziķa karjeru sāka kā pianists Fēliksa Ķiģeļa grupā, uzstājoties kopā ar Latvijā un pasaulē zināmiem māksliniekiem, kā Igo, Ivo Fomins, Joseph Julian (UK), Rockie Charles (ASV), Roberto Kel Torres (Kuba ) u.c. Karnevāla apmeklētājus mūziķis priecēs ar klavieru performanci, iepazīstinot ar saviem jaunākajiem veikumiem, kuros savijas pianista uzkrātā ietekme, kā arī motīvi no grupas "Noslēpums" repertuāra.

"Neviens" - Valda Skareviča atmosfēriski elektroniskās mūzikas performance.

Dj Enkurs - leģendārs dīdžejs, kura vārds komentārus neprasa. Viņa uzstāšanās būs kā tilts starp divām pasaulēm, pēc grupas "Noslēpums" aicinot apmeklētājus pievienoties
aizrautīgai diskotēkai.

Dj Keda (tulkojumā no igauņu valodas nozīmē Who (ang.) jeb kurš) performē dažādos stilos, bet galvenā missija ir neuztvert lietas pārāk nopietni un respondentam caur repetatīviem sitieniem, mikrotonālās hromāzes aberatīvās difūzes un distortīvās hēlija atomu erozes flagmanismu, pat caur banālās erudīcijas prizmu, kaut uz brīdi likt atstāt novārtā un būt konekcijā ar laiktelpu komunikatīva vienībā.

Pasākumā īpaši gaidīti LiepU studenti, jo, uzrādot studenta apliecību, bārā būs īpaši pievilcīgi piedāvājumi visa vakara garumā.

Biļetes iepriekšpārdošanā lētāk - 5,00 EUR.

Biļetes iegādājamas: https://liepajamusic.lv/noslepuma-karnevals/
Ieeja Pegaza pagalmā no plkst. 19.00