Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 06.07.2022 13:24

Notikusi Liepājas Universitātes padomes sēde

Trešdien, 6. jūlijā, tiešsaistē notika kārtējā Liepājas Universitātes padomes sēde. Padomes locekļi diskutēja par studentu skaita un finansējuma palielināšanas iespējām līdz 2026. gadam, nepieciešamību veidot jaunas studiju programmas un konsolidēt esošās, kā arī uzsvēra mārketinga aktivitāšu nozīmi šo mērķu sasniegšanā. Padome vienojās par stratēģisko mērķu raksturojošu rādītāju izstrādi, kas nepieciešami universitātes stratēģijas apstiprināšanai.

Viens no svarīgākajiem apspriežamajiem jautājumiem bija par Kurzemes Universitātes izveides priekšlikumu un konkrētiem soļiem šī priekšlikuma īstenošanai. Padome vienojās tuvākajās dienās turpināt darbu pie šī priekšlikuma precizēšanas, lai to tuvākajā laikā publiskotu un uzsāktu sarunas ar iesaistītajiem partneriem.

Padomes locekļi iepazīstināja kolēģus ar paveikto un plānoto savās atbildības jomās, tajā skaitā par LiepU struktūras pārskatīšanu, zinātnes jomas attīstību, darba tirgus izpēti, projektu piesaistes kapacitātes stiprināšanu, kā arī infrastruktūras jautājumiem. Nākošā Liepājas Universitātes padomes sēde tiek plānota jūlija pēdējā nedēļā.