Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 30.06.2022 15:15

Liepājas Universitātē izskan vasaras izlaidumi

Liepājas Universitātē izskan vasaras izlaidumi – pilni tveices, smaidu un paldies vārdu.

Lielākā daļa no izlaidumiem varēja notikt universitātes priekšā ar skatu uz Liepājas sirdi – Rožu laukumu. Liepājas Universitātes četrās fakultātēs šoreiz vairāk nekā divi simti absolventu. Vislielākais beidzēju skaits tradicionāli Pedagoģijas un sociālā darba fakultātē – vairāk nekā simts.

Rektore Dace Markus vēlēja absolventiem atgriezties studijās vēlreiz, bet jau nākošajā pakāpē, sakot: “Dzīve mainās ātri, bet zināšanas neviens mums nevar atņemt.” Savukārt absolventi atcerējās labāko, ko saņēmuši no studijām Liepājas Universitātē.

Dabas un inženierzinātņu fakultātes absolvents Mārtiņš Ābelītis atzinās: “Mēs bijām spiesti izkāpt no komforta zonas, un studiju procesā apgūtais ļāva saredzēt jaunas šķautnes. Galvenais ir sākt un beigt kopā – mēs esam gatavi saņemt diplomu, bet nekad nepārstāsim būt dzīves studenti. Nekad neapstājies, un būsi pārsteigts, cik daudz tu vari sasniegt.”

Izlaidumi ir izskanējuši, bet jau nākošajā nedēļā sākas jauno studentu uzņemšana, lai pēc gada atkal atgrieztos skaistajā izlaidumu laikā.