Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 06.07.2021 13:34

Sākas studiju pieteikumu pieņemšana klātienē

Šodien, 6. jūlijā, Liepājas Universitātē ir sākusies klātienes pieteikumu iesniegšana un apstiprināšana studijām. No 28. jūnija studijām bija iespēja reģistrēties elektroniski.

Uzņemšanas komisijas sekretāre Jana Jansone skaidro: “Aktivitāte ir atbilstoša pirmajai dienai – tā ir liela. Nāk gan tie, kas pieteikumu jau ir iesnieguši elektroniski, gan tie, kas to vēl nav izdarījuši un dara to ar mūsu palīdzību. Svarīgi ir ņemt līdzi dokumentu oriģinālus un personu apliecinošu dokumentu.

Telefona zvanos un klātienē topošie studenti interesējas par sesiju laikiem neklātienē un iestājeksāmenu kārtību. Informējam, ka Liepājas Universitātes maģistra studiju programmai “Mūzikas terapija” iestājeksāmeni notiks klātienē, maģistra studiju programmai “Rakstniecības studijas” un bakalaura studiju programmai “Logopēdija” pēc izvēles klātienē vai attālināti, bet pārējie iestājeksāmeni notiks attālināti. Atgādinām arī, ka apstiprināt pieteikumu klātienē var ne tikai Liepājas Universitātē, bet arī dzīvesvietai tuvākajā vietā divpadsmit Latvijas augstskolās (info: latvija.lv), bet maksājumi tiek pieņemti tikai neskaidras naudas norēķinos – maksājums internetbankā vai ar karti.”

Pieteikumu pieņemšana un apstiprināšana klātienē bakalauru programmās ilgs līdz 12. jūlijam, bet maģistra – līdz 16. jūlijam. Jautājumus par iestāšanās procedūru un studiju programmām Liepājas Universitātē var uzdot, zvanot 26190339.

Foto ŠEIT.