Jaunumi:

Atpakaļ
Kristaps Skutelis, 26.04.2021 08:35

Tiešsaistes pasākumā informēs par IT darba un studiju iespējām Liepājā

Trešdien, 28. aprīlī, pulksten 16.00 Liepājā pārstāvētais Latvijas IT uzņēmums “TestDevLab” aicina piedalīties tiešsaistes pasākumā, kurā kopā ar Liepājas Universitāti informēs par IT darba un studiju iespējām Liepājā, kā arī pārkvalifikācijas iespējām uz IT jomu. Šo bezmaksas pasākumu varēs vērot tiešsaistes platformā Zoom. Saite uz pasākumu tiks nosūtīta visiem, kas reģistrēsies: https://ej.uz/it-vebinars-liepaja

Pasākumā tiks runāts par konkrētām iemaņām un zināšanām, kas nepieciešamas, lai uzsāktu veiksmīgu IT karjeru vai veiktu pārkvalifikāciju no citas jomas uz IT.

Sarunā par studiju iespējām IT jomā piedalīsies Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāne profesore Anita Jansone.

Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: https://ej.uz/it-vebinars-liepaja. Pēc reģistrēšanās īsi pirms pasākuma norises uz norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta visa nepieciešamā informācija, lai pieslēgtos tiešsaistes pasākumam. Pasākuma video ieraksts vēlāk būs pieejams arī “TestDevLab” Facebook lapā.