Jaunumi:

Atpakaļ
Gundars Čiževskis, 23.04.2021 14:29

Tuvojas Eiropas "Zinātnieku nakts 2021"

Laipni lūgti 30. aprīlī pieslēgties daudzveidīgajām "Zinātnieku nakts 2021" aktivitātēm. Pasākuma laikā, no pulksten 18.00 līdz 23.00, platformā vienlaikus darbosies teju 20 tiešraižu kanāli, kuros būs iespējams vērot ap 15 dažādu Latvijas augstskolu un zinātnisko institūciju sagatavotos eksperimentu demonstrējumus, virtuālās ekskursijas, lekcijas, diskusijas, īsfilmas un citas aizraujošas aktivitātes. Daļā no tām būs iespējams arī piedalīties un laimēt vērtīgas balvas.

Liepājas Universitāte piedāvās dažādas izglītojošas spēles bērniem un aicinās lasīt digitālo pasaku grāmatu “Pasaku lāde”, kā arī piedalīties papīra pārstrādes laboratorijā un matemātikas stundās jauniešiem. LiepU Zinātnieku nakts apmeklētājiem stāstīs arī par zaļo domāšanu biznesā un bioplastmasas ieguvi no sārtaļģēm, kā arī iepazīstinās ar tādām tehnoloģijām kā ūdensplūsmas ģenerators un mobilie roboti, piedāvās vērot tiešsaistes izstādi, studentu veidotas filmas, klausīties studentu autorlasījumus un citas ne mazāk interesantas aktivitātes.

Pieslēgšanās konkrēti Liepājas Universitātes "Zinātnieku nakts 2021" aktivitātēm tiešraidē varēs sekot mūsu mājaslapā https://www.liepu.lv, kā arī mūsu YouTube kontā - https://www.youtube.com/watch?v=kCUzJyLwd4Y&ab_channel=LiepUvideo

Pieslēgšanās visai "Zinātnieku nakts 2021" programmai mājaslapā https://www.zinatniekunakts2021.lv/

PROGRAMMA