Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 15.03.2021 08:52

Šonedēļ sākas “Studentu zinātnes un radošuma dienas”

Marta otrajā pusē Liepājas Universitātē tradicionāli notiek “Studentu zinātnes un radošuma dienas”. Tas nozīmē divas radošu pasākumu pilnas nedēļas. Šogad pasākuma formāts ir atšķirīgs – diskusijas un zinātniskie lasījumi notiks tiešsaistēs, bet studenti joprojām būs radoši un nodarbosies ar zinātni.

“Zinātnes un radošuma dienas” notiks no 15. līdz 26. martam. Tajās būs gan studentu zinātniskās konferences, gan atklātās lekcijas. 17. martā būs humanitāro un mākslas zinātņu studentu zinātniskā konference, kurā notiks arī Rakstniecības studentu Kūrmājas lasījumi. 25. martā sāksies “Digitālā nedēļa”, kurā ar saviem pētījumiem uzstāsies Dabas un inženierzinātņu fakultātes studenti. 18. martā paredzēti studiju virziena “Sociālā labklājība” studentu zinātniskie lasījumi, 23. martā – pētījumi logopēdijā. 23. martā lektore no Latvijas Bankas uzstāsies ar lekciju "Aktuālas norises Latvijas ekonomikā".

Savukārt 24. martā notiks Valodniecības un literatūrzinātnes nozares promocijas padomes atklātā sēde, kurā Sigita Ignatjeva aizstāvēs promocijas darbu „Tulkojumstilistikas problēmu risinājumi pastišā un parodijā: Džeimsa Džoisa romāna Uliss tulkojums latviešu valodā