Jaunumi:

Atpakaļ
Viktorija Ņikitina, 01.03.2021 11:22

Izaicini savas angļu valodas spējas diskusiju vakaros

Sarunas angļu valodā par dažādām aktuālām tēmām - par mērķiem, sapņiem, attiecībām, laiku, naudu, u. c. Piedalies un izaicini savas angļu valodas spējas sarunās un diskusijās. Izsaki savu viedokli, uzklausi citu viedokļus un pavadi laiku interesantu cilvēku kompānijā, apgūstot jaunas zināšanas.

No minimālām zināšanām angļu valodā,  līdz brīvi, runājot angliski. Lektore Eva Millere: ‘’Gribu iedrošināt cilvēkus apmeklēt diskusiju vakarus, kur praktizēsim angļu valodu, runājot par aktuālām, mums tuvām, interesantām tēmām, izmantojot dažādus uzdevumus rakstiski. Paplašināsim savu vārdu krājumu, veicinot angļu valodas runas un rakstisko prasmju attīstīšanu. Un pats galvenais - iemācīties brīvi runāt, izteikties angļu valodā’’.

Tēmu saraksts tiks izsūtīts katram dalībniekam dienu iepriekš pirms katras nodarbības. Dažas no tēmām, ko apskatīsim:

• Kas ir “small talk“?
• Mana ikdienas dzīve/My everydays life
• Mīļākie ēdieni / Favorite food, favorite dishes

Pirmajā nodarbībā veiksim rakstisku testu, lai noteiktu dalībnieku sagatavotību, aptuvenās zināšanas.

Pirms katras nodarbības saņemsi tēmas nosaukumu un atslēgvārdu sarakstu, lai justos droši un pārliecināti pirms katras diskusijas.

Lektori:


Eva Millere. 
Pašlaik Eva dzīvo Dānijā, kur aktīvi tiek pielietota  gan angļu, gan dāņu valoda jau 8 gadu darba vidē un draugu lokā. Ierodoties Dānijā, studijas notika angļu valodā, kas bija nenovērtējams treniņš valodas apguvē. Lielisks veids, kā uzlabot angļu valodas zināšanas, iemestam angļu valodā runājošā vidē, kur visi mācību materiāli pieejami angļu valodā. Paralēli loģistikas speciālista izglītībai aktīvi tika uzlabotas angļu valodas prasmes, kas lieliski noderēja, organizējot tikšanās ar Ķīnas sadarbības partneriem starptautiskā kompānijā un kopā ar Indiešu biedrību Dānijā, organizējot “Internacionālo Jogas Dienu”.


Diskusijas vadīs arī lektore Līva Hammonda, kurai ir desmit gadu pieredze, palīdzot apgūt angļu valodu kā otro valodu, dažāda vecuma studentiem Ķīnā. Līva ir ieguvusi TESOL Advanced un TESOL for Children   sertifikātus. Strādājusi komandā, izveidojot mācību programmu angļu valodas mācību centram bērniem   Ķīnā.


Izcila iespēja noteiktos diskusiju rītos tikties ar vieslektoru no Kanādas, Kwesi Hammond. Kwesi ir pieredzes bagāts lektors no Toronto ar Foundations TESOL, Advanced TESOL un Specialization TOEFL sertifikātiem. Septiņu gadu pieredze, vadot drāmas nodarbības angļu valodā Weiming International School Ķīnā, Šendženā. Drāmas nodarbību satura autors un viens no "GIFTED International" uzņēmuma dibinātājiem, kas nodarbojas ar karjeras attīstības programmas izveidi un konsultācijām.

Nodarbības notiks: no 01.03.2021. – otrdienās un piektdienās (grupa iesācējiem) un otrdienās 17.00 - 18.30, sestdienās 10.00 - 11.30 (grupa B1-B2 līmenim).

Pirmā nodarbība – iepazīšanās 02.03.2021.

Maksa par diskusiju vakaru ciklu (12 nodarbības – 24 ak. stundas): 84,00 eiro, jeb 7,00 eiro viena nodarbība.

Pieteikties LiepU Mūžizglītības nodaļā pie projektu koordinatores Viktorijas Ņikitinas, e-pasts: viktorija.nikitina@liepu.lv vai aizpildot pieteikšanās anketu: https://www.liepu.lv/lv/194/pieteiksanas-anketa-kursiem               

Mērķauditorija: vidusskolēni un pieaugušie.