Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Leigute, 19.02.2021 13:07

LiepU atver logu uz citu kontinentu


18. februārī Liepājas Universitātes Starptautisko attiecību daļas Galvenā speciāliste starptautiskās sadarbības jautājumos Ērika Lauberga un vecākā referente Sintija Leigute piedalījās Begin virtuālajā starptautiskajā izglītības izstādē “Tropiskā Āfrika”, kur iepazīstināja potenciālos studētgribētājus no Āfrikas kontinenta ar LiepU studiju iespējām angļu valodā. LiepU pārstāves tiešsaistē uzstājās ar prezentāciju, iepazīstinot studentus ar Liepājas Universitāti, piedāvātajām studiju programmām bakalaura, maģistra un doktora līmenī, ārvalstu studentu stipendijām un citām universitātes studiju iespējām Liepājā, kā arī atbildēja uz studentu uzdotajiem jautājumiem.

Kopumā virtuālajā izstādē piedalījās augstskolas no 13 dažādām valstīm un interesi par studijām LiepU izrādīja studenti no dažādām valstīm kā, piemēram, Etiopijas, Kenijas, Ganas, Tanzānijas, Nigērijas un Ruandas.

Jāuzsver, ka šajā studiju semestrī mūsu universitāti par savu studiju vietu izvēlējušies seši studenti no Kamerūnas, Gvinejas, Senegālas un Ganas, kuri pašlaik studē tiešsaistē.