Jaunumi:

Atpakaļ
Uldis Zupa, 11.12.2020 15:28

Norisinās studiju virziena “Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība” akreditācijas process

9. un 10. decembrī LiepU norisinājās studiju virziena “Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība”, ko realizē Vadības un sociālo zinātņu fakultāte, akreditācijas process.
Virziena novērtēšanā piedalījās starptautiski atzīti eksperti gan no Latvijas, gan Īrijas un Kazahstānas, pārstāvot augstākās izglītības, kvalitātes vadības un darba vides integrācijas jomas. Starp akreditācijas ekspertiem bija arī Latvijas darba devēju konfederācijas pārstāvis un Latvijas studentu apvienības pārstāve.
Kopējais gala vērtējums būs pieejams tikai 2021. gada janvāra vidū, bet eksperti atzina, ka iespaids par studiju virzienu ir pozitīvs, izceļot studiju vides un aprīkojuma atbilstību vides pieejamībai, kā arī LiepU rīcībā esošos izmantojamos gan bibliotēkas, gan IT resursus. Īpaši tika uzsvērta studiju sasaiste ar profesionālo darba vidi un pozitīvi tika novērtēta mācībspēku un administrācijas pārstāvju personiskā iesaiste un savstarpējā sadarbība, kā arī studējošo pozitīvais viedoklis kopīgu studiju procesa mērķu sasniegšanā.