Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 24.02.2020 00:00

Aizvadīta 14. sociālā darba konference

Piektdien, 21. februārī, Liepājas Universitātē notika 14. sociālā darba konference. Tajā piedalījās apmēram divi simti nozares speciālisti, kuras dienas garumā klausījās par kolēģu paveikto, diskutēja par pieredzi, kāda ir gūta, strādājot sociālā darba jomā.

Konferenci atklāja Liepājas Universitātes rektore Dace Markus, sakot: “Priecājos par šo konferenci un izsaku cieņu tās dalībniekiem par viņu darbu.” Savukārt Izglītības zinātņu institūta direktore Dina Bethere atzina: “Prieks šeit redzēt bijušos un esošos studentus. Konference ir pierādījums tam, kā zinātne sadarbojas ar praksi. Par sociālajiem darbiniekiem dzird sakām labus vārdus, ir laba komunikācija – tas priecē! Novēlu veiksmi Jūsu grūtajā darbā!”

Sociālā darba konferencē uzstājās arī Liepājas Universitātes Goda doktore Aija Barča, kura runāja par Latvijas Pensionāru federācijas priekšlikumiem turpmākai sociālās drošības sistēmas attīstībai. Paldies par konferences organizēšanu studiju programmas “Sociālais darbinieks” direktorei Svetlanai Lankai.

Foto ŠEIT.