Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 18.02.2020 14:39

Studenti dodas Erasmus+ pieredzē

Liepājas Universitāte pavasara semestrī Erasmus+ programmas apmaiņas studijās nosūtījusi deviņus bakalaura un vienu maģistra līmeņa studiju programmu studentus. Tāpat kā iepriekšējos gadus Leirijas Politehniskais institūts Portugālē joprojām ir studentu iecienītākais galamērķis – uz to devušies trīs studiju programmas “Jauno mediju māksla” un divi studiju programmas “Kultūras vadība” studenti.

Uz Portugāli devusies arī maģistra līmeņa studiju programmas “Vispārējās izglītības skolotājs” studente, kas šo semestri pavadīs Koimbras Universitātē. Starp studentu galamērķiem ir arī tādas LiepU partnerinstitūcijas, kā Budapeštas Metropoles lietišķo zinātņu universitāte Ungārijā, Darmštates Tehniskā universitāte Vācijā, Varšavas Tehnoloģiju universitāte Polijā, Johannes Gūtenberga Universitāte Vācijā un Hamburgas Lietišķo zinātņu universitāte Vācijā, uz kurām devušies studenti no programmām “Informācijas tehnoloģijas”, “Datorzinātnes” un “Eiropas valodu un kultūras studijas” studenti.

Pavasara semestrī studenti, kā arī nesenie absolventi, dosies Erasmus+ studiju praksēs. Ārzemēs praktizēties izlēmuši studenti no studiju programmām “Biznesa un organizāciju vadība”, “Vispārējās izglītības skolotājs”, “Mūzikas terapija”, “Jauno mediju māksla”, “Pirmsskolas skolotājs”, “Tūrisma vadība”, “Karjeras konsultants”.