Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 04.12.2019 15:19

LiepU docentes promocijas darbs atzīts par labāko

Katru gadu Baltijas Universitātes programma rīko konkursu par labāko promocijas darbu. Apbalvojums tiek piešķirts augstākās klases promocijas darbam, kas iepriekšējā gadā ir aizstāvēts kādā no Baltijas Universitātes programmas partneraugstskolām.

Šogad kā labākais 2018. gada promocijas darbs Sociālās un humanitārās zinātnēs ir izvēlēts Liepājas Universitātes docentes, Aprites ekonomikas centra pētnieces un maģistra studiju programmas “Ekotehnoloģijas” pasniedzējas Dr.sc.administr. Natālijas Cudečkas-Puriņas promocijas darbs “Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas vadīšana atkritumu poligonu ilgtspējas nodrošināšanai”.

Vērtēšanas kritēriji ir starpnozaru un daudzdisciplināra pieeja, novitāte, inovācijas un ilgtspējīgas attīstības veicināšana. Vērtējot promocijas darbus, prioritāte tiek piešķirta tiem darbiem, kas fokusējas uz Baltijas jūras reģiona problēmām un to risināšanu. Apbalvojumu piešķir divās pētniecības jomās – dabaszinātnes, tehnoloģijas un inženierzinātnes un sociālās un humanitārās zinātnes.

Lepojamies ar kolēģes sasniegumiem!