Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Leigute, 30.09.2019 00:00

LiepU personāls aicināts pieteikties Erasmus+ mobilitātēm uz Meksiku un Dominikānas Republiku

Liepājas Universitāte ar Valsts izglītības attīstības aģentūru (VIAA) ir noslēgusi Erasmus+ līgumu (Nr. 2019-1-LV01-KA107-060331), kas paredz vienam Liepājas Universitātes docētājam un vienam darbiniekam “Eiropas valodu un kultūras studiju” jomā Erasmus+ ietvaros no 2019./2020. līdz 2021./2022.akadēmiskajam gadam doties uz Verakrusas Universitāti (University of Veracruz), kas atrodas Meksikā, taču vienam docētājam un vienam darbiniekam “Vides zinātņu” jomā doties uz Santodomingo Tehnoloģiju institūtu (Santo Domingo Institute of Technology, INTEC) Dominikānas Republikā. Tā kā partneraugtskolas nav Erasmus+ programmas dalībvalstis, LiepU būs iespēja arī uzņemt LiepU studentus, docētājus un personālu no šīm abām partneraugstskolām.

Ņemot vērā to, ka abu augstskolu labo sadarbību un abu programmu starpdisciplinaritāti, kā arī LiepU internacionalizācijas stratēģiju, ir izveidojusies mērķtiecīga sadarbība ar Verakrusas Universitāti (https://www.uv.mx/en/) un Santodomingo Tehnoloģiju institūtu (https://www.intec.edu.do/), kura turpināsies šo mobilitāšu īstenošanā.

Ārzemju sakaru daļa aicina LiepU studiju programmu “Eiropas valodu un kultūras studijas” (Angļu un spāņu valodas un kultūras studiju novirziens), kā arī studiju programmas “Vides zinātnes” docētājus un darbiniekus iesniegt pieteikumus docētāja un darbinieka mobilitātēm līdz 2019. gada 11. oktobrim (Ārzemju sakaru daļas 218. kabinetā).  

Pieteikuma anketu docētāju mobilitātei atradīsiet ŠEIT: https://www.liepu.lv/lv/51/docetaju-mobilitate

Darbinieku mobilitātei ŠEIT: https://www.liepu.lv/lv/52/darbinieku-mobilitate

Vairāk informāciju iegūsiet, sazinoties ar Ārzemju sakaru daļas vecāko referenti Sintiju Leiguti: sintija.leigute@liepu.lv