Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 30.08.2019 00:00

Darbinieki pulcējas ikgadējā kopsapulcē

30. augustā Liepājas Universitātes darbinieki pulcējās tradicionālajā Darbinieku kopsapulcē, lai ieskandinātu jauno studiju gadu, kas kā katru gadu nesīs jaunus izaicinājumus, pārbaudījumus un sniegs gandarījumu.

Liepājas Universitātes rektore Dace Markus savā uzrunā akcentēja galvenos jaunā studiju gada izaicinājumus, sakot: “Mēs zinām, ka vēl šajā gadā augstskolu pārvaldības jomā būs pārmaiņas. Mēs ļoti ceram, ka tie nebūs autoritāri lēmumi, bet arī  augstskolas tiks iesaistītas diskusijā. Tāpēc aicinu visus darboties koleģiāli un jebkuru jautājumu risināt sadarbojoties.”

Par labajiem jauno studentu uzņemšanas rezultātiem stāstīja studiju prorektore Māra Zeltiņa: “Esam labi pastrādājuši, un tas ir visu mūsu kopējā darba rezultāts – 1. kursa studentu skaits ir par 5% lielāks nekā pēdējos gados.”

Sveiciena vārdus klātesošie uzklausīja no universitātes arodbiedrības valdes priekšsēdētājas Intas Geneses-Plaudes un Studentu padomes priekšsēdētājas Annas Margretas Vērdiņas.

Sumināti tika kolēģi, kuri aizvadītajā studiju gadā ir pārtraukuši darba attiecības un universitāti, kā arī sveikti tie, kuri tikko ir uzsākuši darbu šeit.

Pirms doties pie mielasta galda un dalīties aizvadītās vasaras iespaidos ar kolēģiem, Liepājas universitātes mācībspēki un darbinieki klausījās un dziedāja līdzi nemirstīgajām Imanta Kalniņa melodijām Simonas Račas un Jāņa Rūča izpildījumā.

Lai izdevies un veiksmīgs jaunais studiju gads!

Foto ŠEIT.