Jaunumi:

Atpakaļ
Piejūras pilsētu literārās akadēmijas pārstāve Kristīne Timermane, 29.05.2019 09:44

Literāti atskatīsies uz paveikto

Sestdien, 1. jūnijā, plkst. 12.00 Kūrmājas prospektā 13, 118. telpā, Piejūras pilsētu literārās akadēmijas dalībnieki sanāks uz pēdējo nodarbību pirms vasaras brīvdienām. Gaidīts ikviens, kurš vēlas uzzināt par pusgadā paveikto un akadēmijas nākotnes iecerēm.

Uz kopīgu sarunu aicina Latvijas Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas un PPLA vadītāja Linda Zulmane ar rakstnieci Janu Egli. „Būs iespēja diskutēt par iegūtajām zināšanām lekcijās un semināros, par prasmēm, rakstīto, lasīto un publicēto, kā arī izvirzīt jaunus mērķus tālākai darbībai. Uz šo tikšanos aicināts ikviens – esošais, bijušais vai tikai iespējamais dalībnieks,” stāsta L. Zulmane, piebilstot, ka šis pusgads bijis darbīgs, „piemēram, varam lepoties, ka ilggadējā PPLA dalībniece Gunita Lagzdiņa-Skroderēna ir kļuvusi par pilntiesīgu LRS Liepājas nodaļas biedri, kā arī laikraksta „konTEKSTS” aprīļa numurā varējām lasīt liepājnieku sarakstīto – šajā kurzemnieku raibajā rakstā ir gan jau zināmu autoru, gan PPLA dalībnieku teksti. Īpašs prieks par Lauru Andersoni, Daci Pūri un Valentīnu.”

Projekts „Piejūras pilsētu literārā akadēmija” tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Rakstnieku savienību, Liepājas Universitāti un Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju. Projektu pārstāv nodibinājums “Via Cultura”. Visas nodarbības un meistarklases ir bezmaksas.