Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone, 10.04.2019 16:16

LiepU noslēdz sadarbības līgumu ar Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumu

Šodien, 10. aprīlī, Vadības sēdes laikā Liepājas Universitātes rektore Dace Markus noslēdza līgumu ar Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma direktori Daci Cini par sadarbības īstenošanu.

Sadarbības līgums paredz, ka Universitāte un Tehnikums vienojas sekmēt daudzveidīgu un kvalitatīvu profesionālo un augstāko izglītību, attīstīt zinātni un inovācijas, veicinot reģionālos un nacionālos attīstības plānošanas dokumentos noteikto uzdevumu īstenošanu un ieguldījumu Kurzemes tautsaimniecības attīstībā.

Vairāk kā 40 Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma audzēkņi jau 27. martā ciemojās Liepājas Universitātē, lai piedalītos Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studentu zinātnes un radošuma dienās, iepazīstot studiju programmu “Dizains” un apskatot studentu noslēguma darbus, kā arī, lai iepazītu tādas studiju programmas, kā “Kultūras vadība”, “Eiropas valodu un kultūras studijas”, “Tūrisma un rekreācijas vadība” un tūrisma studentu vadībā dotos ekskursijā pa Liepāju.

Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma direktore Dace Cine atzina: “Pēc ciemošanās Liepājas Universitātē, skolēniem bija diskusija par tēmām, kuras prezentēja studiju programmas “Dizains” studenti. Vadoties pēc LiepU studentu izstrādāto darbu parauga, jau notiek maketu aizstāvēšana tehnikumā. Uzskatu, ka pirmā pieredze mūsu audzēkņiem Liepājas Univeristātē bija laba, tādēļ ļoti priecājamies par šo kopīgo līgumu ar Universitāti un ceram, ka sadarbība turpinās būt auglīga, kā tas jau bijis līdz šim .”

Foto ŠEIT.