Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone, 28.02.2019 16:42

Vidusskolēn, ielūkojies studenta ikdienā!

Liepājas Universitātē no 1. līdz 31. martam norisināsies ikgadējais pasākums "Roku rokā ar studentu", kurā vidusskolēni varēs pavadīt dienu iepazīstot universitātes dzīvi, kā arī lielāko augstskolu Kurzemē.

Pasākuma laikā skolēni ar sevis izvēlēto studentu dosies uz lekcijām, gūs atbildes uz interesējošiem jautājumiem,  iepazīs studiju kursus, pasniedzējus, auditorijas un, pats galvenais, studējošā dzīvi.

Šāds pasākums ir iespēja tiem, kuri plāno studē Liepājas Universitātē, kā arī tiem, kuri vēl nav izlēmuši par studiju turpināšanu pēc vidusskolas absolvēšanas. "Roku rokā ar studentu" norises laikā iespējams gūt jaunu pieredzi un noderīgas zināšanas, kā arī saprast un izvēlēties savu nākotnes profesiju.

Kultūras vadības 4. kursa studente, iepriekšējo gadu pasākuma dalībniece Signe Blumberga aicina: “Piesakies un iepazīsti studiju procesu studenta acīm, iejūties studenta statusā! Ēnot ir interesanti, jo saproti, ko studēt nākotnē un papildus iegūsti bagātīgāku skatu uz to, ko vēlies. Turklāt, liels prieks par to, ka redzu savas iepriekšējo gadu “ēnas” tagad staigājam pa LiepU gaiteņiem!”

Pieteikšanās norisinās elektroniski līdz 10. martam, aizpildot anketu ŠEIT. Ar Liepājas Universitātes studiju programmām var iepazīties mājas lapā www.liepu.lv, sadaļā "Nāc studēt!".