Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 27.09.2018 00:00

Valodu un kultūras studiju skolā - nodarbības par karjeras iespējām

 

2018./2019. mācību gada rudens semestrīLiepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte Liepājas pilsētas un rajona skolu vecāko klašu audzēkņiem, kā arī citiem interesentiem piedāvā apmeklēt bezmaksas Valodu un kultūras studiju skolas nodarbības. Šī semestra nodarbības būs veltītas karjeras izglītībai. Skolēniem un visiem tiem, kuri domā par studijām, trīs nodarbību laikā būs iespējams rast atbildi uz provokatīvo jautājumu: kam noder humanitārās zinātnes? Tātad – kādas ir profesionālās darbības iespējas pēc humanitāro zinātņu studijām un bakalaura grāda ieguves?


Pirmā skolas nodarbība būs saistīta ar Zinātnieku nakts aktivitātēm Liepājas Universitātē. 28. septembrī plkst. 18.00, Lielajā ielā 14, 229. telpā, tiekoties ar Liepājas Universitātes Kurzemes Humanitārā institūta darbiniekiem, varēs gūt priekšstatu par to, kāds ir humanitāro zinātņu pētnieka darbs.


Turpmākajās skolas nodarbībās, kas plānotas 2., 30. novembrī un 14. decembrī, varēs uzzināt, kādas ir nodarbinātības iespējas pēc svešvalodu un dzimtās valodas studijām Latvijā un visā pasaulē, ko darba tirgū iespējams darīt ar padziļinātām zināšanām un prasmēm kultūras, literatūras, teātra kritikas jomās, kā humanitārās zinātnes iespējams izmatot mediju, tūrisma un daudzos citos profesionālās darbības laukos.


Valodu un kultūras studiju skolas darbību atbalsta Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde.