Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 29.03.2017 00:00

Logopēdijas studenti atskatās uz paveikto

Studentu zinātnes un radošuma dienās Liepājas Universitātē notika Logopēdijas centra 10. zinātniski praktiskais seminārs "Pētījumi logopēdijā - studentu zinātniskie lasījumi".


Semināru apmeklēja gan programmu “Logopēdija” un “Speciālās izglītības skolotājs bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem” studenti, gan logopēdijas jomas profesionāļi.  Tajā 4. kursa studenti iepazīstināja ar veiktajiem pētījumiem bakalaura darbos –  bērnu, skolas un klīniskās logopēdijas jomās.


Studiju programmas direktore Gundega Tomele stāsta: ”Zinātnes un radošuma dienas “Logopēdijas” programmai ir netipisks gada noslēgums. Šajā  laikā mēs ik gadu apkopojam informāciju par to, kas ir noticis gada laikā programmas jomā -  studentu gatavotā prezentācija logopēdijas dienām 2017, pārrunājām dalību logopēdijas kongresā, kā arī pateicāmies studentiem  par dalību 2016. gada “Runas un valodas traucējumu korekcijas materiāli” izstādē, īpaši apbalvojot pirmo trīs vietu ieguvējas – Kristiānu Gulbinu (2.kurss), Zane Grīviņa (absolvente), Gundega Šteindale (3.kurss).”


Foto ŠEIT.