Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 06.03.2017 00:00

Aicina papildināt zināšanas par dzejas tēmu

Sestdien, 11. martā, plkst. 12.00 – 15.00 Liepājas Universitātē, Kūrmājas prospektā 13, 118. telpā, Piejūras pilsētu literārā akadēmija piedāvā turpināt smelties zināšanas par dzejas teorijas tēmu. Šoreiz – seminārs „Ritms, pantmērs, atskaņas, panta formas. Kā forma ietekmē saturu?”.


Piejūras pilsētu literārās akadēmijas koordinatore Kurzemē, lektore Linda Zulmane jau vairākus gadus studentus un jaunos literātus ieved dzejas pasaulē, praktizējot gan lekcijas, gan praktiskas meistardarbnīcas: „Dažkārt nākas dzirdēt izteikumus, ka, rakstot un lasot dzeju, svarīgāks ir saturs. Vai tā ir, un cik liela nozīme ir formai, varēs uzzināt un apspriest nodarbībās, kur būs iespēja gan izmēģināt dažādus pantmērus, panta formas dzejas rakstīšanā, gan dalīties pieredzē.”


Seminārs ir bezmaksas. Plašāka informācija, rakstot uz e-pastu: zlinda@inbox.lv. Projekts “Piejūras pilsētu literārā akadēmija” pašlaik tiek realizēts sadarbībā ar Latvijas Rakstnieku savienību, Liepājas Universitāti un Ventspils Starptautisko rakstnieku un tulkotāju māju. Projektu pārstāv nodibinājums “Via Cultura”.