Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 19.12.2016 00:00

Studentu jaungads “Izcel gadu!”

Vēl pavisam nedaudz palicis līdz 2016. gada beigām, un tuvojas arī kāds gada nogales pasākums studentiem- ikgadējā Latvijas Kristīgās studentu brālības (LKSB) rīkotā nometne “Izcel gadu!” Nometne norisināsies no 29. decembra līdz 1. janvārim Saldū un pulcēs vairākus desmitus studentu no dažādām Latvijas augstskolām.


Nometnes programma būs ļoti daudzveidīga. Neatkarīgi no tā vai dalībnieki ir pārliecināti kristieši, atrodas tikai ticības ceļa sākumā vai vispār nav ticīgi, ikvienam atradīsies kaut kas par ko padomāt, klausoties interaktīvas uzrunas par ticību un pārliecību, kurās dalīsies Reformātu Pārdaugavas draudzes mācītājs Mārtiņš Martinsons. Tāpat varēs pārrunāt dzirdēto diskusiju grupās, piedalīties radošās un aktīvās darbnīcās (laikmetīgo deju nodarbība, sportiskas aktivitātes, sniegavīru celšana, pašrocīga kaut kā skaista izgatavošana), doties ziemas pārgājienā pa skaisto Saldus pilsētu, apmeklēt seminārus par sev interesējošu tēmu (ticība, attiecības, zinātne), sagaidīt Jaungadu ar dejām un svinībām līdz rītausmai, un doties dažādos citos piedzīvojumos!


Nometni rīko Latvijas Kristīgā Studentu Brālība (LKSB) – starpkonfesionāla biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu. Kopš 1993. gada LKSB rīko diskusiju grupas, seminārus un lekcijas, kā arī tematiskas nometnes visā Latvijā.


Nometne „Izcel gadu!” notiks Saldū, Sv. Gregora kristīgās misijas centrā, Lielajā ielā 26. Papildu informācija un pieteikšanās LKSB mājas lapā www.lksb.lv. Nometnes dalības maksa – 30 eur.

Informācija facebook ŠEIT.

 

Informāciju sagatavoja:

Elīna Tomasa