Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 29.11.2016 00:00

Liepājas Universitātē notiks ziemas krāšņākais pasākums – Ziemas balle

Lai ieskandinātu gada gaidītākos svētkus, šā gada 16. decembrī Studentu padome organizē visa gada krāšņāko notikumu – Liepājas Universitātes (LiepU) Ziemas balli Liepājas Olimpiskajā centrā, uz kuru aicināti visi studenti, mācībspēki un arī darbinieki.


Balle tiks atklāta 21:00. Svētku vakaru muzikāli piepildīs duets „Kristaps & Kristaps”, kura sastāvā spēlē Kristaps Šēnbergs un Kristaps Žilinskis. Pasākums ilgs līdz 3:00 no rīta.

 

Ziemas balles laikā norisināsies “Fakultāšu deju 2” cīņa, kurā četras LiepU fakultātes sacentīsies par dejiskākās titulu. Uzvarētāji tiks noteikti pēc skatītāju balsojuma/

 

Arī šogad ballē neiztrūks foto stūris, kurā būs iespējams iemūžināt krāsainus mirkļus paliekošām atmiņām.

                       

Rezervēt galdiņus un saņemt ielūgumus uz balli iespējams līdz 14. decembrim Studentu Padomes 125. telpā, kur arī varēsiet uzzināt sev interesējošos jautājumus. Iesakām tos paņemt pēc iespējas laicīgāk, lai varētu sev un saviem draugiem dabūt vislabākos galdiņus.

 

Dodoties rezervēt vietu pie galdiņa, līdzi jāņem studenta apliecība.

 

Plašāka informācija – Zane Jansone, LiepU Studentu padomes kultūras virziena vadītāja, mob. 29232190, e-pasts: zzane.jansone@gmail.com.