Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 16.11.2016 00:00

Camino stāstu vakars Liepājas Universitātē

Trešdien, 23. novembrī, plkst. 17.30 Liepājas Universitātē, 227. telpā, ikviens aicināts uz Camino de Santiago jeb Svētā Jēkaba ceļa stāstu vakaru, kurā satiksies un pieredzē, praktiskos padomos, fotogrāfijās un stāstos dalīsies vairāki šī ceļa gājēji. Aicināti gan tie, kuri jau gājuši kādu no šiem ceļiem, gan tie, kuru plāni vēl tikai veidojas.


Stāsta Agata Babina: „Caminogājēji, kuri kājām veikuši vairākus simtus kilometru Spānijā, kopā veidos stāstu par to, kas tad ir šis nu jau tik ļoti populārais Camino de Santiago, kur slēpjas šī ceļa vilinājums, kāpēc tik daudz cilvēku izvēlas to iet, kas nepieciešams, lai to ietu, vai jābūt fiziskai sagatavotībai, kas jāņem līdzi, kur nakšņot, ko un kur var paēst u.tml. Stāsta laikā būs skatāmi gan foto materiāli, gan uzskatāmi, stāstu papildinoši priekšmeti un suvenīri. Ceļa sajūtu vislabāk radīs stāsti par piedzīvoto šogad uz Camino Primitivo, Camino Portugues un Camino a Finisterre, kā arī ieskats par iepriekš iepazītajiem ceļiem – Camino Frances, Camino del Norte, Camino Ingles un Via de la Plata – un par ceļā satiktajiem cilvēkiem, zīmēm un notikumiem.”


Labas lietas un vērtīgi notikumi iedvesmo, un labais vairojas, daloties ar to, tādēļ aicinām caminopozitīvi atkarīgos kopā būt un dalīties stāstos par jau veikto ceļu un idejās par jauniem izaicinājumiem.

 

Ieeja brīva un atvērta ikvienam interesentam.