Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 01.11.2016 00:00

Olga Blauzde savu jubileju atzīmē ar koncertu

Šā gada 26. oktobrī Liepājas Universitātes docente, sieviešu kora „Atbalss” diriģente Olga Blauzde atzīmēja 60 gadu jubileju. Sirsnīgi sveicam kolēģi, kura jubileju atzīmēs ar koncertu LBN 5. novembrī pulksten 15.00. Visi tiek laipni aicināti!


Tā kā Olga Blauzde līdzās citiem priekšmetiem Liepājas Universitātē pasniedz arī džeza un populārās mūzikas studiju kursus un šie mūzikas žanri ir diriģentes sirdslieta, tad arī jubileja tiks atzīmēta ar koncertu vieglās džeza un populārās mūzikas noskaņās ar jubilāres un viņas kolēģu vadīto koru kolektīvu, studentu ansambļu un Melngaiļskolas bigbenda mūziķu piedalīšanos. 


Koncertā "Virs galvas mūžīgs piena ceļš..." jubilāri muzikāli sveiks Liepājas Universitātes sieviešu koris “Atbalss” (diriģente Olga Blauzde, mākslinieciskā vadītāja Ilze Valce), Liepājas pilsētas 2. mūzikas skolas koris (diriģente Olga Blauzde), Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra sieviešu koris “Aija” (diriģente Gunta Vite, kormeistare Antra Berga), jauktais koris “INTIS” (diriģente Ilze Valce, kormeistars Kārlis Millers) un jauktais koris “Laiks” (diriģente Ilze Balode), vokālais ansamblis “Lauma” (vadītāja Mirdza Paipare), džeza kvartets (Deniss Seimuškins, Agris Bušs, Toms Jansons un Vladislavs Kačanovskis), Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes studenti Baiba Bite, Baiba Kokina, Sintija Pīrāga un Dita Sproģe, kā arī Melngaiļskolas bigbenda kombo (vadītājs Jānis Ivuškāns) un koncertmeistare Līna Andrejeva. Programmu vada Līga Enģele un Arturs Medveckis. 


Koncertu rīko Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs, un tas notiek ar Liepājas Universitātes un Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkursa atbalstu. 


Ieeja bez maksas