Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 18.10.2016 00:00

Rīt sākas Izglītības tehnoloģiju un inovāciju konference LatSTE

Jau rīt, 25. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies un divas dienas turpināsies Izglītības tehnoloģiju un inovāciju konference „LatSTE 2016 – Karjera digitālajā laikmetā”.


Konferences pirmajā dienā programmā ir paredzēti referāti, prezentācijas par izglītības un tehnoloģiju aktualitātēm, skolotāju metodiskie semināri un darbnīcas, izglītības organizāciju un tehnoloģiju uzņēmumu izstāde.  Pirmās dienas konferences moderators būs Ansis Bogustovs, bet plenārsēdi un semināru par IT nozares attīstības tendencēm un IT lomu sabiedrībā translēs LMT Straume interneta televīzija.


Trešdien, 26. oktobrī, daļa skolotāju dosies izbraukuma sesijā uz dažādām izglītības iestādēm, bet daļa dosies uz uzņēmējdarbības forumu LV2020, lai tiktos ar uzņēmējiem, uzņēmējdarbības atbalsta institūciju pārstāvjiem un jauniešiem, kam ir savas biznesa idejas, lai diskutētu par to, ko uzņēmēji sagaida no skolēniem.


Savukārt bērnus, jauniešus, viņu vecākus un citus interesentus dinozaurs no Palangas un robotiņi Lenijs un Zipijs aicina uz Tehnoloģiju mini-festivāla pasākumiem – robotu futbola turnīru, fizikas un elektronikas eksperimentiem, radošām darbnīcām, zinātnes un tehnoloģiju šoviem, kā arī būs mobilās laboratorijas no Rīgas un Klaipēdas, tehnoloģiju uzņēmumu izstāde un cita aktivitātes.


Interesenti tiek aicināti apmeklēt gan pirmās dienas izstādi, gan otrās dienas Tehnoloģiju mini-festivālu Liepājas Olimpiskajā centrā. Individuālajiem apmeklētājiem ieeja ir bez iepriekšējas reģistrācijas un bez maksas.


LatSTE konference šogad noritēs jau 19. reizi, informācija par konferences programmu www.latste.lv.