Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 11.10.2016 00:00

Notiks pirmkursnieku iesvētības “Kuršu ielas ieslodzītais”

26. oktobrī Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) sadarbībā ar otro kursu studentiem organizē pirmkursnieku iesvētības jeb fukšus, kurām šogad izvēlēta šausmu tematika – “Kuršu ielas ieslodzītais”.


Plkst. 19:00 pirmkursnieki aicināti pulcēties pie LiepU galvenās ēkas, Lielajā ielā 14, lai pēc tam visi kopā dotos uz Kuršu ielu 20, kur būs jāpaveic sagatavotie uzdevumi. Pēc pasākuma visi varēs sasildīties ar zupu.


Arī šogad, turpinot pagājušajā gadā aizsākto, iesvētības būs savādākas – organizatori sola nesmērēt drēbes, nelikt ēst dažādas riebīgas lietas un klīst apkārt pa pilsētu. Visa darbība norisināsies Kuršu ielā 20, kur solīts censties atklāt jauno studentu bailes citā līmenī.


Arī ģērbšanās ierobežojumu šoreiz nebūs – pirmkursnieki var ģērbties, kā vēlas, vien ņemot vērā, lai pašiem būtu silti un ērti.


Vakarā klubā “Fontaine Palace” norisināsies iesvētību ballīte, kurā studentus sagaida laba atmosfēra, mūzika, konkursi un arī citi pārsteigumi. Ieeja ballītē ir bezmaksas, sākot no 22:00.


Jebkādu neskaidrību gadījumā studenti var vērsties pie Zanes Jansones, sūtot e-pastu uz zzane.jansone@gmail.com vai zvanot 29 232 190.