Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 15.03.2016 00:00

Liepājas Universitātē ir skatāmas izstādes

Zinātnes un radošuma dienu ietvaros Liepājas Universitātē ir apskatāmas vairākas izstādes. Pirmajā stāvā ir skatāma Dizaina studiju programmas studentu gleznojumu darbi.


Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas fakultātes nodaļas vadītāja Inta Klāsone uzsver: „Krāsu izjūta ir jāasina, jāstrādā ar otām, ne tikai ar datora programmām! Te var sajust, kā katrs redz krāsu un kā tas sasiesies ar grafisko dizainu. Esmu priecīga, ka Liepājas Universitātē ir iespēja mums izstādīt, bet skatītājiem apskatīt studentu veikumu, un pakāpeniski arī universitāte varētu kļūt par visiem pieejamu mākslas telpu.”


Otrā stāva vestibilā ir aplūkojami Interjera dizaina studentu darbi. Tiem visiem ir praktisks pielietojums, un skatītājs var aplūkot interjera risinājumus kafejnīcai, laivu eilingam, bankai, veikalam – salonam, kā arī pavisam pazīstamai vietai Liepājā – spīķerim Jāņa ielā 1.


Liepājas Universitātes trešajā stāvā ir izstādīta Māra Bogustova fotoizstāde „Hardijs Lediņš NSRD 1987-1988”, kura pērnā gada nogalē bija apskatāma Rīgā, bet tagad ir pieejama Liepājas skatītājam.


Aicinām interesentus apmeklēt izstādes Liepājas Universitātē!


FOTO