Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 14.03.2016 00:00

LiepU SP aicina piedalīties foto orientēšanās pasākumā “Izburto Liepāju”

16. martā plkst. 16.00 Liepājas Universitātes (LiepU) Studentu padome (SP) organizē foto orientēšanos “Izburto Liepāju”, kurā aicina visus interesentus kopīgi atzīmēt Liepājas 391. dzimšanas dienu, izstaigājot Liepāju un atpazīstot tās populārākās un apmeklētākās vietas. Pildot uzdevumus, būs iespēja sakrāt burtus, no kuriem pēcāk salikt teikumu.


Līdz 16. marta plkst. 15.00 komandām jāpiesaka sava dalība pasākumā, rakstot uz e-pastu zzane.jansone@gmail.com vai Studentu padomē. Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, vārds, uzvārds un studiju kurss. Dalībnieku skaits komandā nav ierobežots. Līdzi jāņem foto kamera/telefons, ar ko iemūžināt komandu katrā kontrolpunktā.


Komandu starts tiks dots 16. martā plkst. 16.00 pie LiepU galvenās ieejas, kur dalībnieki tiks iepazīstināti ar foto orientēšanās norisi un saņems uzdevumus.


“Tā nebūs tradicionāla orientēšanās, jo netiks uzņemts laiks un noteikta labākā komanda. Uzsvars tiks likts uz to, lai ikkatrs dalībnieks labi pavadītu laiku kopā ar draugiem un sajustu savu piederību Liepājai – pilsētai, kurā piedzimst vējš. Varu atklāt, ka katrā kontrolpunktā savāktos burtus būs iespēja salikt teikumā, kuru, nosaucot pēdējā kontrolpunktā, katrai komandai būs iespēja tikt pie dzimšanas dienas svētku cienasta,” par pasākumu stāsta LiepU SP kultūras virziena vadītāja Zane Jansone.


Plašāka informācija: Zane Jansone, LiepU SP kultūras virziena vadītāja

e-pasts: zzane.jansone@gmail.com

tālr. 29232190