Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 01.03.2016 00:00

Liepājas Universitātē notiek Zinātnes un radošuma dienas

No 7. līdz 18. martam Liepājas Universitātē notiek ikgadējās Zinātnes un radošuma dienas. Dažādus seminārus, lasījumus, konferences, izstādes un radošos pasākumus ir aicināts apmeklēt ikviens interesents.


Zinātnes un radošuma nedēļu ievadīs seminārs “Liepājas Universitātes zinātniskā darbība, pētniecība un inovācijas: sasniegtais un sasniedzamais”. Notiks Kristofera Heila (Christopher Hales) lekcija “Sociālā mijiedarbība kino medijā”,Atvērto durvju diena Socioloģisko pētījumu centrā, Ivetas Tumaščikas lekcija “Plaģiātisms studentu noslēguma darbos”, Alda Allika vieslekcija “Uzņēmējdarbība un tiesvedība”, Karjeras diena Liepājas vidusskolēniem, Gitas Girņus seminārs “Folkloras tūrisms Liepājā”, Maikla Radina (Michael Radin) vieslekcija “Ainavu fotogrāfija”, seminārs “Balss un profesionālā komunikācija” un 22. starptautiskā zinātniskā konference “Aktuālas problēmas literatūras un kultūras pētniecībā”.


Vēl šajā nedēļā paredzēts Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studentu radošais vakars „Kūrmājas lasījumi”, Kustību svētki, Psiholoģijas darbnīca un E-prasmju nedēļas aktivitātes.


Neizpaliks izstādes – izstāde “Radošums attīstībai”, Runas un valodas traucējumu korekcijas materiālu izstāde, Māra Bogustova foto izstāde “Hardijs Lediņš NSRD 1987–1988”, kā arī Mākslas virziena studiju programmu studentu darbu izstāde.


Bez iepriekš minētajiem pasākumiem ikvienam ir iespēja apmeklēt zinātniskos lasījumus, studentu zinātniskās konferences, studiju darbu aizstāvēšanas un citas aktivitātes.



Zinātnes un radošuma dienu programmu skatīt ŠEIT.

Par semināru "Partnerattiecības - ceļš pie savas būtības" skatīt ŠEIT.

Par praktisko semināru "Balss un profesionālā komunikācija" skatīt ŠEIT.

Par Logopēdijas dienu skatīt ŠEIT.

Par semināru "Liepājas Universitātes zinātniskā darbība, pētniecības un inovācijas: sasniegtais un sasniedzamai" skatīt ŠEIT.

Par Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studentu zinātnisko konferenci skatīt ŠEIT.