Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 23.02.2016 00:00

TDK “Banga” ielūdz uz koncertu “Labi dejot savējiem”

Liepājas Universitātes Tautas deju kolektīvs (TDK) “Banga” ielūdz uz koncertu "Labi dejot savējiem” 27. februārī plkst. 18:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē. Koncertā satiksies un latviešu tautas dejas izdejos tautas deju kolektīvi un ansambļi no visas Latvijas.


Koncerts “Labi dejot savējiem” ir kļuvis par tradīciju un pēdējos četrus gadus notiek dažādās Latvijas pilsētās. Šogad koncerta organizatori ir LiepU TDK “Banga” un kolektīva vadītāja Kristīne Kārkliņa.


Koncertā piedalās JDK “Sadancis” (Valmiera), TDA “Kalve” (Jelgava), TDK “Banga” (Liepāja), TDK “Zalktis” (Rīga), DK “Sadancis” (Saldus), TDK “Kalnagravas” (Madonas nov.), JDK “Spārni” (Liepāja), VPDK “Bandzenieki” (Liepāja), VPDK “Artava” (Rīga), VPDK “Lāčplēsis” (Lielvārde), VPDK “Svīta” (Tukums), VPDK “Pastalnieki” (Valmiera), VPDK “Dejotprieks” (Birzgale), SDK “Sumulda” (Meņģele), SDK “Druvas seniori” (Druva). 


“Dejot Liepājā, Liepājas publikai – tas vienmēr ir ļoti īpaši, tāpēc priecāsimies koncertā sastapt ikvienu interesentu, kuram tuva latviešu tautas deja tās daudzpusīgajās izpausmēs! Šajā koncertā tiks pārstāvētas gandrīz visu paaudžu tautas deju grupas. Būs iespēja vērot enerģijas un jaunības bezrūpības piesātinātas dejas jauniešu kolektīvu izpildījumā, kā arī dzīvot līdzi deju stāstiem ar dzīves pieredzi un briedumu vidējās paaudzes un senioru tautas deju kolektīvu izpildījumā,” stāsta TDK “Banga” vadītāja un koncerta organizatore Kristīne Kārkliņa.


Koncertu atbalsta Liepājas Universitāte, Liepājas Olimpiskais centrs, ziedu veikals “Puķu bode”, SIA “Vīdners”, SIA “Skrīveru saldumi”, SIA “Elpa”, SIA “LASKANA-LOGISTIC”, SIA "Grāmatvedība un Audits Latvija" un IK “Tricoter”.


Ieeja koncertā bez maksas.