Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 23.02.2016 00:00

Varēs iepazīties ar studiju iespējām LiepU un laimēt biļetes uz pasākumiem

No 26. līdz 28. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala Liepājas Universitāte (LiepU) piedalīsies 22. starptautiskajā izglītības izstādē “Skola 2016”.


LiepU stendā no darbiniekiem un visu četru fakultāšu – Dabas un inženierzinātņu fakultātes, Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes, Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes un Vadības un sociālo zinātņu fakultātes – studiju programmu studentiem ikviens varēs iegūt sev nepieciešamo informāciju par Liepājas Universitāti, saņemot informatīvos bukletus un konsultācijas par studijām un ārpusstudiju aktivitātēm. Sestdien, 27. februārī, LiepU stendā būs iespēja satikt arī fakultāšu dekānes.


„Skola 2016” apmeklētāji ne tikai varēs iepazīties ar LiepU studiju piedāvājumu, bet arī piedalīties izlozē un laimēt biļetes uz Liepājas teātra izrādēm, biļetes uz Fontaine Rock Festival vai ieejas kartes Liepājas Olimpiskā centra Basiens&SPA kompleksā. 


Apmeklētājiem izstādes laikā būs iespēja pieteikties pasākumam „Roku rokā ar studentu”, kas norisināsies no 28. līdz 30. martam. Pasākumā studēt gribētājiem būs iespēja ēnot sev interesējošās LiepU studiju programmas studentu, piedaloties studenta lekcijās, ārpusstudiju aktivitātēs un citās studentu ikdienas nodarbēs. Savukārt ikviens skolēns, kurš neplāno apmeklēt izstādi, pasākumam var pieteikties elektroniski līdz 21. martam, rakstot uz e-pastu: karlina.mikne@liepu.lv, norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pastu, skolu un studiju programmu, kuras studentu vēlas ēnot.


Interesenti, kuriem nebūs iespēja apmeklēt izstādi, informatīvos materiālus par LiepU piedāvātajām studiju programmām varēs saņemt LiepU Sabiedrisko attiecību daļā, Lielajā ielā 14, 116. telpā, vai arī Atvērto durvju dienā, kas notiks Liepājas Universitātē (Lielā iela 14) 2. aprīlī un 18. jūnijā plkst. 11.00.