Jaunumi:

Atpakaļ
| Ārzemju sakaru daļa, 25.01.2016 00:00

Šo semestri studijas LiepU uzsāks studenti no četrām valstīm

Februārī Liepājas Universitātē Erasmus+ apmaiņas programmas ietvaros studijas uzsāks pieci apmaiņas studenti no Vācijas, Turcijas un Ungārijas. Savukārt viens students no Korejas LiepU studēs, pamatojoties uz universitāšu divpusējo vienošanos.


Jaunieši Liepājā ir ieradušies no Johannesa Gutenberga Universitātes Vācijā, Anadolu Universitātes, Sakarijas Universitātes un Kodžaeli Universitātes Turcijā, Budapeštas Metropoles Lietišķo zinātņu universitātes Ungārijā, kā arī no Songsila Universitātes Dienvidkorejā. Arī studiju programmas, kurās apmaiņas studenti gūs zināšanas šajā semestrī, ir dažādas – „Biznesa un organizāciju vadība”, „Eiropas valodu un kultūras studijas”, „Jauno mediju māksla”, „Komunikācijas vadība” un „Skolotājs”.


Apmaiņas studentu rindas šajā semestrī papildinās arī divi studenti no Turcijas, kuri Erasmus+ programmas ietvaros studijas LiepU uzsāka rudens semestrī.


Lai ārzemju studentus iepazīstinātu ar LiepU un Liepājas vidi, Ārzemju sakaru daļa sadarbībā ar ESN (Erasmus Student Network) Liepājas nodaļu februāra sākumā organizēs Erasmus+ ienākošo studentu sagaidīšanas un uzņemšanas pasākumus, kā arī ekskursiju pa Liepāju gida pavadībā. Tā pat ESN Liepājas nodaļas aktīvisti ir ieplānojuši studentiem vairākus pasākumus visa semestra garumā.


Ārzemju sakaru daļas pārstāvji aicina Liepājas Universitātes pasniedzējus, kas strādās ar šiem studentiem, kā arī viņu nākamos kursa biedrus, būt atvērtiem un atsaucīgiem, lai kopā padarītu šo Erasmus+ un apmaiņas studentu studiju periodu mūsu augstskolā aizraujošāku!