Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 19.01.2016 00:00

Liepājas Universitātē notiks ziemas izlaidumi

Piektdien, 22. janvārī, plkst. 12.00 un 15:00 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14), aktu zālē, notiks 2015./2016. studiju gada ziemas izlaidumi Dabas un inženierzinātņu fakultātes, Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes, kā arī Vadības un sociālo zinātņu fakultātes absolventiem.


Plkst. 12:00 universitātes diplomus saņems maģistra studiju programmu “Ekotehnoloģijas”, „Informācijas tehnoloģija”, „Vadības zinības” un nepilna laika bakalaura studiju programmu „Biznesa un organizāciju vadība” un „Kultūras vadība” absolventi. Savukārt plkst. 15:00 – nepilna laika bakalaura studiju programmu “Skolotājs” un “Sociālais darbinieks” absolventi.


LiepU maģistra studiju programmas “Vadības zinības” absolvente Līga Spinga stāsta, ka nolēmusi studēt, lai papildinātu bakalaura programmā gūtās zināšanas: “Šajā neilgajā studiju periodā iepazinos ar lielisku kursa biedru kolektīvu, no kura tagad ir grūti šķirties. Mūsu kurss bija ļoti jautrs, atraktīvs un motivēts, studiju procesā pārsteidzām ne tikai paši sevi, bet arī savus pasniedzējus. Palīdzējām viens otram arī grūtajā maģistra darba izstrādes procesā. Viens ir skaidrs, lai arī studiju process ir beidzies, tikšanās ar kursabiedriem nebeidzas, jo plānojam kopīgi īstenot jaunus projektus.”