Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 27.10.2015 00:00

LiepU ārvalstu studenti aicina uz kultūras apmaiņas vakariem

Par tradīciju Liepājas Universitātē ir kļuvuši kultūras apmaiņas vakari, kuros gan Erasmus+ apmaiņas programmas, gan pilna laika ārvalstu studenti brīvā atmosfērā pastāsta par valsti, no kuras ir nākuši, uzcienā ar kādu našķi vai izspēlē tradicionālās rotaļas.


4. novembrī plkst. 18.00 Liepājas Jauniešu mājā, Kungu ielā 24, ikviens aicināts mesties kultūru virpulī un iepazīt Lietuvas, Grieķijas, Šrilankas un Turcijas kultūras. Studenti būs sagatavojuši interesantas prezentācijas par savām valstīm un citus pārsteigumus.


Savukārt 10. novembrīplkst. 18.00 Liepājas Jauniešu mājā interesentiem būs iespēja uzzināt vairāk par Kazahstānas, Korejas, Nigērijas un Vācijas kultūru.


Līdz šim ir noticis Latvijas kultūras vakars, kurā ārvalstu studenti uzzināja daudz ko interesantu par mūsu valsti, tautas deju kolektīva „Zeltnesis” vadībā izdejoja latviešu dančus, kā arī nogaršoja zirņus, pīrāgus ar štovētiem kāpostiem un citus gardumus. Šis vakars kalpoja kā ierosinājums turpmākiem kultūru vakariem. Foto skatīt ŠEIT.


Kultūras apmaiņas vakari ir bezmaksas un uz tiem aicināts ikviens interesents.