Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 17.09.2015 00:00

Iespēja dalīties pedagoģiskajā pieredzē

Četras dienas nedēļas nogalē Liepājas Universitātē notiek  8. starptautiskā zinātniskā konference „Pedagoģija: teorija un prakse”. Tajā piedalās pedagoģijas zinātnieki un praktiķi no Latvijas, Lietuvas un Vācijas, lai lasītu referātus un klausītos kolēģu paveikto, šādā veidā bagātinot savu pieredzi un zināšanas.


Konferences zinātniskās redkolēģijas vadītāja, profesore Alīda Samusēviča stāsta, ka šis pasākums notiek reizi divos gados: „Konference ir vērtīga ar to, ka tā dod iespēju zinātniekiem un praktiķiem diskutēt par pedagoģijas aktuālām problēmām, kopīgi redzēt jomas, kur vajadzīgi jauninājumi un izkristalizēt risinājumus. Tā ir iespēja jaunajiem zinātniekiem, doktorantiem un zinātniskā grāda pretendentiem aprobēt savas idejas, ieklausīties ieteikumos un atklāt jaunas zinātniskās darbības iespējas.”


Konferences ietvaros notiks arī zinātniski praktiskais seminārs logopēdiem. Pieredzē dalīsies trīs nozares vadošās speciālistes no Lietuvas, bet sestdien konferences dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar Liepāju un tās piedāvātajām iespējām.


Starptautisko zinātnisko konferenci rīko Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte un Izglītības zinātņu institūts.