Jaunumi:

Atpakaļ
-, 19.08.2015 00:00

Līdz 1. septembrim organizācijām un ekspertiem iespējams pieteikties stipendijām

Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds informē, ka līdz 1. septembrim eksperti un akadēmiskie darbinieki, kā arī nevalstiskās un izglītības organizācijas aicinātas pieteikties Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda (BAFF) stipendijām un atbalsta programmām, kas veicina zināšanu apmaiņu starp Baltijas valstīm un ASV.


Īstenojot Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda mērķi - veicināt saiknes starp Baltijas valstīm un ASV, Baltijas valstu ekspertiem un organizācijām tiek piedāvātas zināšanu apmaiņu veicinošas programmas. Baltijas-Amerikas Dialogs ir divpusēja programma, kuras ietvaros:- Baltijas sabiedriskās un izglītības organizācijas var piesaistīt finansējumu ASV vieslektora vizītes organizēšanai un tehnisko izdevumu segšanai. Pieejamais finansējums projektam ir līdz 10 000 ASV dolāru; - Profesionāļi no Baltijas valstīm var piesaistīt finansējumu ceļa un uzturēšanās izdevumu segšanai, ja saņemts ielūgums kā vadošajam ekspertam piedalīties konferencē vai kongresā ASV. Pieejamais finansējums ir līdz 5000 ASV dolāru.


Uz Baltijas-Amerikas Dialoga stipendijām var pretendēt nevalstiskās organizācijas, biedrības, izglītības iestādes un profesionāļi, kas izveidojuši sadarbību ar Amerikas Savienotajām Valstīm. Programmas galvenais mērķis ir lietderīgu zināšanu ieguve ASV, kuras būtu pielietojamas Baltijas valstu sociālekonomiskās vides attīstībā. Dalība Baltijas - Amerikas Brīvības Fonda stipendiju programmās ir bezmaksas,stipendiātus izvēloties konkursa kārtībā.Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds darbojas Baltijas valstīs kopš 2010. gada rudens. Fonda misija ir stiprināt saikni starp ASV un Igauniju, Latviju un Lietuvu, īstenojot izglītības un apmaiņas programmas, kas vērstas uz ekonomisko izaugsmi un demokrātisko procesu attīstību.


Plašāka informācija par fonda piedāvājumu, stipendiju konkursa nosacījumiem un pieteikšanās kārtību pieejama mājas lapā www.BalticAmericanFreedomFoundation.org vai rakstot uz info@balticamericanfreedomfoundation.org


 

ILZE BEMBERE

Regional Coordinator

 

Baltic-American Freedom Foundation // CIEE