Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 27.06.2015 00:00

Liepājas Universitāte atver durvis

Šodien pie Liepājas Universitātes notika Atvērto durvju diena, kurā varēja iepazīties ar universitātē apgūstamajām profesijām, jo jau 1. jūlijā sākas uzņemšana augstākajās mācību iestādēs.

Dabas un inženierzinātņu fakultāte pārsteidza apmeklētājus ar „balonu giljotīnu”, kurā varēja izmērīt savu spēku, Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte ļāva darboties ar mācību spēlēm, Vadības un sociālo zinātņu fakultāte piedāvāja klātesošajiem pārbaudīt savas vadītāja prasmes, bet Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes stendā varēja iegādāties grāmatas, klausīties studentu muzicēšanā un baudīt Indijas tēju mākslas profesora Alda Kļaviņa izpildījumā.

Par pasākuma priekšnesumiem rūpējas Sporta un deju skolotāju programmas studenti – ielu vingrotāji Gvido Šalma vadībā, hip hopa deju grupa Sergeja Veļikorodova vadībā. Pārsteidza arī mācībspēki – Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes pasniedzēja Zita Valka, dejojot flamenko un Jauno mediju mākslas pasniedzējs Jānis Jankevics – breiku.

Atvērto durvju dienas apmeklētāji, kuri piedalījās Studentu padomes rīkotajos konkursos, ieguva iespēju braukt ar katamarāniem, veikot, iet uz kino vai ledus halli slidot. Visu atraktīvāku darīja pasākuma vadītājs Kaspars Gods.

Vēl atliek tikai atgādināt – ja gribi kļūt par mūsējo, izvēlies studijas Liepājas Universitātē!


FOTO