Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 02.06.2015 00:00

Kultūras vadības studenti organizē pasākumus

Liepājas Universitātes studiju programmas „Kultūras vadība” studenti mācību gadu noslēdz ar pašu organizētiem pasākumiem, lai dzīvē pārbaudītu iegūtās zināšanas.


Tikko ir aizvadīta „Komunikācijas diena”, kurā viesojās un ar studentiem runāja populāras personības, un studentu ballīte „Latviešu pīrāgs”, kas pirmo reizi norisinājās Liepājas Universitātes pagalmā. Abi pasākumi ir 2. kursa studiju projekta darbs.


Programmas direktors Uldis Drišļuks ir prasīgs, vērtējot abus pasākumus: „Ir vēl kur piestrādāt… Redzu pasākumu stiprās un vājās vietas. Studenti vēl mācās, ir procesā, un kļūdīties ir normāli. Dzīvē par kļūdām būs jāmaksā, bet te vēl var izmantot padomus. Studenti mācās iegūtās teorētiskās zināšanas pielietot praksē, savstarpēji komunicējot meklēt labākos risinājumus, un saprast, ka tikai sadarbojoties, kopīgiem spēkiem var sasniegt labus rezultātus – organizēt labu pasākumu.”


Savukārt 1. kursa studenti, noslēdzot mācību gadu, īstenoja praktisko darbu, veidojot reklāmu savai studiju programmai – fotosesiju, kur modeļu lomā iejutās pašas studentes, bet fonā Liepājas populārās vietas.


Tā kā 1. jūlijā Liepājas Universitātē sākas jauno studentu uzņemšana pamatstudijās un maģistrantūrā, ikvienam, kam interesē kultūras vadība, ir iespēja kļūt par studentu Liepājā.