Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 26.05.2015 00:00

LiepU pagalmā aizvadīta ballīte „Latviešu pīrāgs”

Š. g. 22. maijā Liepājas Universitātes (LiepU) pagalmā, Lielajā ielā 14, notika LiepU Studentu padomes (LiepUSP) un LiepU Kultūras vadības 2. kursa organizētā pavasara ballīte „Latviešu pīrāgs”.


Neskatoties uz to, ka termometra stabiņš rādīja nedaudz zemāk nekā cerēts, „Latviešu pīrāgs” garšoja tieši tā, kā bija iecerēts. Lai radītu brīvu un patīkamu atmosfēru, tika padomāts par to, lai ikviens varētu atrast sev vēlamāko nodarbi.


Deju zonā bija ierīkota deju telts un visa vakarā garumā par lielisku muzikālo noformējumu rūpējās Coyote Fly rezidents – DJ Makree. ‘Chill’ zonā bija pieejams EGO Club foto stends, kurā skaistu atmiņu iemūžināšanu nodrošināja LiepU Jauno mediju mākslas 1. kursa studenti – R. Klēpis, U. Hasners un D. Gržibovskis. Šajā zonā tika ierīkota arī SIA „Ūdensputni” ‘chill’ vieta, kurā ikviens varēja baudīt vakaru sarunās svecīšu gaismā, kā arī pie sarunām baudīt ūdenspīpes. Uz vietas darbojās arī kafejnīcas „Kursas Putni” stends, kurā varēja sastapt arī pagājušā gada Latvijas pārstāvi Eirovīzijā – Joranu Šteinhaueru (Jöran Steinhauer).


Pasākuma organizatori izsaka pateicību visiem atbalstītājiem: SIA „Ūdensputni”, EGO Club, Red Bull, kafejnīcai Kursas Putni, naktsklubam BIG7, kinoteātrim Balle, veikalam DISCOMANIA, frizētavai ILSA, LiepU ZIP, b/n Kurši.


„Latviešu pīrāga” bildes un video sekos jau drīzumā LiepU SP sociālajos portālos: www.liepusp.lv, facebook.com/LiepUSP, twitter.com/LiepUSP, draugiem.lv/LiepUSP.