Jaunumi:

Atpakaļ
-, 13.05.2015 00:00

LiepU Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāne lasa lekcijas Portugālē

No 4. līdz 8. maijam Dabas un inženierzinātņu fakultātes (DIF) dekāne  Dr.sc.comp. Anita Jansone Erasmus+ docētāju mobilitātes ietvaros Leirias Politehniskajā institūtā Portugālē lasīja lekcijas par tēmu „Datu kvalitāte”, kā arī piedalījās institūta seminārā, kurā iepazīstināja ar datu kvalitātes novērtēšanas metodēm.


Liepājas Universitāte tika pārstāvēta pasākumos, kas notika „Starptautiskās nedēļas 2015” („International Week 2015”) ietvaros. Pasākumos piedalījās 16 Erasmus+ dalībvalstu pārstāvji.


Dekāne tikās arī ar LiepU bakalaura studiju programmas „Informācijas tehnoloģija” 2. kursa studentiem Lāsmu Mišku un Mārtiņu Vesteri, kas Leiriā šobrīd ir Erasmus+ programmas ietvaros, un kopā ar studentiem piedalījās praktiskajā nodarbībā, kurā iepazīstināja studentus ar veicamajiem uzdevumiem un izmantojamām tehnoloģijām.


Tikšanās laikā ar institūta pētniekiem ir radītas idejas par kopīgiem projektiem gan IT, gan atjaunojamo resursu pētījumu jomās, kā arī sadarbību studiju programmu ietvaros.


Šajā akadēmiskajā gadā Erasmus+ mobilitātēs uz partneraugstskolām Lietuvā, Turcijā, Vācijā, Grieķijā, Portugālē un Ungārijā ir devušies jau 14 LiepU docētāji un darbinieki.