Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 14.04.2015 00:00

Kultūras vadības studenti gūst jaunu pieredzi

Šodien Liepājas Universitātes Kultūras vadības studentiem lekciju lasīja RA Events direktors, Eiropas rallija čempionāta posma organizētājs Raimonds Strokšs.

Raimonds Strokšs, vadoties no savas pasākumu organizētāja pieredzes, stāstīja par laimīgu nejaušību un cilvēcisko attiecību lomu pasākumu organizēšanā, uzsverot, ka katru gadu ir jābūt arvien labākam tajā, ko tu dari. Jādara viss, cik labi vien iespējams, un tas noteikti ļaus augt, pilnveidoties un sasniegt vislabākos rezultātus konkrētajā nozarē.

Iedvesmojošs bija Raimonda stāsts par sadarbības izveidošanu ar Eurosport televīzijas kanālu: „Vienu dienu man ienāca prātā doma, ka vajag ar viņiem sadarboties, un es uzrakstīju e-pastu uz adresi, kuru atradu internetā. Laimīgas nejaušības dēļ tas notika tieši tajā laikā, kad Eurosport meklēja sev sadarbības partnerus Eiropas rallija čempionātam. E-pastā es atradu atbildi –  tiekamies pēc nedēļas Parīzē! Un tā tas viss sākās.”

Liepājas Universitātes studentiem šī bija iedvesmas pilna saruna, kas topošajiem kultūras dzīves organizatoriem deva ieskatu pasākumu organizēšanas aizkulisēs un knifos.

Šī mācību gada laikā ar Kultūras vadības studentiem pieredzē ir dalījušies vairāki Latvijā pazīstami producenti, režisori un aktieri kā Juris Millers, Valdis Lūriņš un Andris Bulis.